24. KUPLA-Kuhmut Risten radalla

Moottoriurheilun ystävät, merkitkää kalenteriinne! Kokemäen Urheiluautoilijat ry kutsuu teidät kaikki kiihkeän autourheilutapahtuman pariin, kun legendaariset “KUPLA-Kuhmut” järjestetään Risten radalla 20.–21. huhtikuuta 2024. Tapahtuma starttaa lauantaina klo 11, jolloin Nuoret ja Naiset ottavat mittaa toisistaan omissa limittäin ajettavissa luokissaan. Lauantaipäivän päättää KUPLA-luokka. Kyseiseen luokkaan voi osallistua vain Volkswagen Kupla –merkkisellä autolla. Kyseiset luokat lauantaina antavat vauhdikkaan alun viikonlopulle. Sunnuntaina klo 10 vuorossa ovat JM-Seniormestaruus -luokka sekä Yleinen-luokka, jossa kokeneet konkarit näyttävät, miten rata valloitetaan.

Tämän vuoden kisoissa on lisäksi luvassa JM Seniorimestaruus, joka tuo lisäjännitystä ja kisaviettiä niin kuljettajille kuin katsojillekin. Liput ovat edulliset, vain 10 euroa, ja alle 12-vuotiaat pääsevät nauttimaan tapahtumasta ilmaiseksi. Tule seuraamaan, kuinka sora pöllyää Risten radan mutkissa, ja koe moottoriurheilun melske läheltä!

Muistathan seurata Kokemäen Urheiluautoilijoiden somekanavia saadaksesi viimeisimmät päivitykset ja tiedot tapahtumasta. Tämä on kevään kohokohta, jota et halua jättää väliin!

<-takaisin

Scroll to Top